Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

İphone 6s Plus Ekran Video Nasıl Çekilir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SoruCevap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
T

Kaçak Yapı Cezası Kime Kesilir?

T

Peygamber Efendimizin Kızı Zeynep Kiminle Evlendi?

S

SoruCevap

İphone 6s Plus ekran video nasıl çekilir? İşte adım adım talimatlar. İlk olarak, iOS ayarlarında kayıt seçeneğini açın. Ardından, video kalitesini en yükseğe ayarlayın. Kayıt esnasında, ekranın hangi bölümünü kaydetmek istediğinizi seçin. Bir sonraki adımda, ses kaydını açın ve mikrofonun düzgün çalıştığından emin olun. Video çekimi sırasında, hareketli veya parlak nesneleri izlemek için otomatik odaklama ve otomatik parlaklık özelliklerini kullanın. Son olarak, kaydet düğmesine basarak video çekimini başlatın ve bitirdiğinizde kaydet düğmesine tekrar basarak kaydetmeyi tamamlayın. Artık İphone 6s Plus ekran video çekme işlemini başarıyla gerçekleştirebilirsiniz.
İçindekiler

İphone 6s Plus Ekran Video Nasıl Çekilir?​

İphone 6s Plus’ta ekran videosu çekmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
Adım 1: İphone 6s Plus’ınızda ana ekran düğmesine basın ve Ana Ekran’a dönün.
Adım 2: Ayarlar uygulamasını açın.
Adım 3: Kontrol Merkezi’ni seçin.
Adım 4: “Özelleştir” seçeneğini bulun ve üzerine dokunun.
Adım 5: Ekran kaydını ekleyin.
Adım 6: Kontrol Merkezi’nden çıkmak için Ana Ekran düğmesine basın.
Adım 7: Ekran kaydını başlatmak için Kontrol Merkezi’ni açın.
Adım 8: Kırmızı noktaya dokunarak kaydı başlatın.
Adım 9: Kaydı bitirmek için Kontrol Merkezi’nden çıkın ve tekrar kırmızı noktaya dokunun.
Ekrandaki herhangi bir uygulamayı veya işlemi kaydedebilirsiniz. Kaydedilen videolar Fotoğraflar uygulamasında “Ekran Kaydı” albümünde bulunabilir. İstediğiniz zaman bu videoları izleyebilir veya paylaşabilirsiniz.

İphone 6s Plus Ekran Videosu Neden Çekilir?​

İphone 6s Plus’ta ekran videosu çekmek birçok amaç için kullanılabilir. İşte bazı nedenler:
1. Yardım ve Öğretici Videolar: Ekran videosu çekerek, bir uygulamanın veya işlemin nasıl yapıldığını göstermek için yardımcı ve öğretici videolar oluşturabilirsiniz.
2. Oyun İncelemeleri: Oynadığınız bir oyunun incelemesini yapmak veya oyun içi bir başarıyı kaydetmek için ekran videosu çekebilirsiniz.
3. Hata Ayıklama: Bir uygulama veya web sitesi üzerinde çalışırken, ekran videosu çekerek hataları veya sorunları daha iyi tespit edebilirsiniz.
4. Sunumlar ve Eğitimler: İş veya eğitim amaçlı sunumlarınızda veya eğitim videolarında ekran videosu kullanabilirsiniz.
5. Sorunları Bildirme: Bir uygulamanın veya cihazın karşılaştığınız sorunlarını teknik destek ekibine göstermek için ekran videosu çekebilirsiniz.

İphone 6s Plus Ekran Videosu Ne Kadar Süreyle Çekilebilir?​

İphone 6s Plus’ta ekran videosu çekme süresi depolama alanınıza ve kaydedilen içeriğin boyutuna bağlı olarak değişebilir. Genellikle, bir ekran videosunun süresi birkaç dakikadan bir saate kadar olabilir. Ancak, daha uzun süreli ekran videoları çekmek isterseniz cihazınızın depolama alanını kontrol etmeniz ve gerektiğinde boş alan oluşturmanız önemlidir.

İphone 6s Plus Ekran Videosu Nasıl Düzenlenir?​

İphone 6s Plus’ta çektiğiniz ekran videosunu düzenlemek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
Adım 1: Kaydettiğiniz ekran videosunu Fotoğraflar uygulamasında bulun.
Adım 2: Videonun üzerine dokunarak açın.
Adım 3: Videonun üzerinde düzenleme seçeneklerini göreceksiniz.
Adım 4: Videonun başlangıcını ve bitişini kırpabilirsiniz.
Adım 5: Videonun hızını ayarlayabilirsiniz.
Adım 6: Videonun rengini veya parlaklığını düzenleyebilirsiniz.
Adım 7: Düzenlemeleri tamamladıktan sonra “Kaydet” seçeneğine dokunun.
Düzenlediğiniz ekran videosunu istediğiniz zaman izleyebilir veya paylaşabilirsiniz.

İphone 6s Plus Ekran Videosu Hangi Formatlarda Kaydedilir?​

İphone 6s Plus’ta ekran videosu kaydı MP4 formatında kaydedilir. MP4 formatı, yüksek kaliteli videoları düşük dosya boyutlarıyla saklamak için idealdir. Bu format, çoğu video oynatıcı ve video düzenleme yazılımı tarafından desteklenir, bu nedenle kaydedilen ekran videolarını kolayca paylaşabilir veya düzenleyebilirsiniz.

İphone 6s Plus Ekran Video Nasıl Çekilir?​

İphone 6s Plus Ekran Video Nasıl Çekilir?
İphone 6s Plus’ta ekran kaydı yapmak için Kontrol Merkezi’ni açın.
Kayıt seçeneklerini görmek için Kayıt düğmesine basılı tutun.
Ekranda kaydedilecek alanı seçmek için Kayıt düğmesine dokunun.
Kaydı başlatmak için Kayıt düğmesine tekrar dokunun.
Kaydı durdurmak için Kayıt düğmesine tekrar dokunun.

Video başlığı ve açıklama eklemek için Galeri’yi kullanın.
Kaydedilen videoları düzenlemek için bir video düzenleme uygulaması indirin.
Ekran kaydı sırasında ses kaydedilmez, ayrıca ses kaydetmek için mikrofonu açmalısınız.
Kaydedilen videoları sosyal medyada paylaşmak için paylaşma seçeneklerini kullanın.
Ekran kaydı yaparken, bildirimleri ve telefon görüşmelerini durdurun.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri