Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

İmamoğlu’nun o sözleri üzerine ‘gözaltı’ iddiası! ‘Yargı çevreleri diyor…’

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan haberci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
H

haberci

İmamoğlu’nun o sözleri üzerine ‘gözaltı’ iddiası! ‘Yargı çevreleri diyor…’​

Diploma soruşturmasında olumsuz sonuç çıkması durumunda İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun yerine, eşi Dilek İmamoğlu'nun cumhurbaşkanı adayı olarak gösterileceğini iddia eden Nuray Başaran, katıldığı canlı yayında yine çok konuşulacak iddialar ortaya attı.
Gazeteci Nuray Başaran, TGRT Haber’de konuk olduğu canlı yayında dikkat çeken iddialarda bulundu.
Başaran, Eski İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in kendisini aradığını öne sürerek,“‘Akşener bana, Kılıçdaroğlu’nun tasfiyesiyle İYİ Parti’nin içinin boşaltıldığını söyledi. Akşener, ‘Mesut Özarslan para dağıtarak İYİ Parti’yi boşaltıyor’ ve ‘İstanbul’da büyük ihaleler verilerek İYİ Parti boşaltılıyor’ dedi. Meral Hanım’a tekrar sorduğumda savcılığa suç duyurusunda bulunduğunu söyledi”şeklinde konuştu.
“‘Akşener bana, Kılıçdaroğlu’nun tasfiyesiyle İYİ Parti’nin içinin boşaltıldığını söyledi. Akşener, ‘Mesut Özarslan para dağıtarak İYİ Parti’yi boşaltıyor’ ve ‘İstanbul’da büyük ihaleler verilerek İYİ Parti boşaltılıyor’ dedi. Meral Hanım’a tekrar sorduğumda savcılığa suç duyurusunda bulunduğunu söyledi”
Öte yandan, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da seçim kampanyasını başlattığı İzmir'de yaptığı açıklamada,“İktidar zalimliğine yeni bir sayfa ekledi. Dün öğrendim ki aralarında kimi yol arkadaşım, kimi tanıdığım, kimi hiç tanımadığım insanların mal varlıklarına, banka hesaplarına el koymuşlar. Dedim ya, aralarında tanımadıklarım da var. Herhâlde selam verdim diye ya da bana geçerken dokundu diye onları da yaktılar”ifadelerini kullandı.
“İktidar zalimliğine yeni bir sayfa ekledi. Dün öğrendim ki aralarında kimi yol arkadaşım, kimi tanıdığım, kimi hiç tanımadığım insanların mal varlıklarına, banka hesaplarına el koymuşlar. Dedim ya, aralarında tanımadıklarım da var. Herhâlde selam verdim diye ya da bana geçerken dokundu diye onları da yaktılar”

"BU HAFTA GÖZALTI VE TUTUKLAMALAR OLABİLİR" İDDİASI​

Başaran, İmamoğlu’nun bu açıklamaları üzerine, önümüzdeki günlerde yeni gözaltı ve tutuklamaların yaşanabileceğini öne sürdü.
Gazeteci Nuray Başaran,“Yargı çevreleri ‘bu hafta gözaltı ve tutuklamalar olabilir’ diyor. İmamoğlu bir türlü Belediye Başkanı gibi hareket edemedi. Sadece Erdoğan karşıtlığını büyüterek ilerlemeye çalışıyor”dedi.
“Yargı çevreleri ‘bu hafta gözaltı ve tutuklamalar olabilir’ diyor. İmamoğlu bir türlü Belediye Başkanı gibi hareket edemedi. Sadece Erdoğan karşıtlığını büyüterek ilerlemeye çalışıyor”

DİLEK İMAMOĞLU'NUN ADAY GÖSTERİLECEĞİNİ İDDİA ETMİŞTİ​

Başaran geçtiğimiz günlerde de, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na yönelik başlatılan sahte diploma soruşturmasında olumsuz bir sonuç çıkması durumunda, eşi Dilek İmamoğlu'nun cumhurbaşkanı adayı olarak gösterileceğini öne sürmüştü.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun eşi Dilek İmamoğlu'na yönelik sahte diploma soruşturmasıyla ilgili ortaya atılan iddialar oldukça dikkat çekici. Gazeteci Nuray Başaran'ın TGRT Haber'deki canlı yayında yaptığı açıklamalara göre, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in konuyla ilgili çarpıcı sözleri ve iddiaları mevcut. Akşener'in İYİ Parti'nin içini boşaltılmasıyla ilgili iddiaları ve savcılığa suç duyurusunda bulunması, partideki iç çekişmelerin derinliğini gösteriyor.

Aynı şekilde, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun İzmir'de yaptığı açıklamalarda iktidarın zalimliği ve muhaliflere yönelik baskıların arttığına dair ifadeleri de önemli. İmamoğlu'nun, tanımadığı insanların dahi mal varlıklarına el konulması ve banka hesaplarına müdahale edilmesi gibi durumların yaşandığını belirtmesi, siyasi atmosferdeki gerilimin boyutunu gözler önüne seriyor.

Son olarak, Nuray Başaran'ın İmamoğlu'nun açıklamaları üzerine önümüzdeki günlerde yapılacak gözaltı ve tutuklamalarla ilgili iddiaları da oldukça çarpıcı. Yargı çevrelerinin bu hafta içerisinde gözaltı ve tutuklamaların olabileceğini belirtmesi, siyasi gündemin ne kadar hassas ve belirsiz olduğunu gösteriyor. İmamoğlu'nun yönetim tarzı ve siyasi duruşuyla ilgili eleştiriler, Türkiye'deki siyasi atmosferin karmaşıklığını yansıtıyor.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri