Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Hz.Musa Ölümü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SoruCevap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

Din ile ahlak arasında nasıl bir ilişki vardır

S

Hacda Kurban ne zaman ve nerede kesilir?

S

SoruCevap

Hz.Musa Ölümü

Musa (as), Tih colunde, Harun (as)'dan sonra oldu
İsrailoğullarını Arzi Mukaddes'e sokamadı
Olduğunde yuz yirmi yaşında idi
Buhari, onun olumu ile ilgili olarak şunları rivayet ediyor: Olum meleği geldiğinde, Musa (as) onun yuzune dikkatle baktı Canını almaya gelen Azrail (as) korktu ve gozu karardı Sonra: Yarabbi, beni bir kuluna gonderdin ki, olmek istemiyordiye tazarru eyledi Allah Teala, o hali uzerinden kaldırarak, tekrar Musa'ya gonderdi: Soyle, sayılı olmak şartıyla istediği kadar yaşasın Hz Musa: Yarabbi, sonra ne olacak?dedi Oleceksinbuyuruldu Oyle ise olum şimdi gelsinniyazında bulundu Sonra Allah Teala'dan, kendisini bir taş atımı Beyti Makdis'e yaklaştırmasını, orada olmesini ve oraya gomulmesini istedi
Ebu Hureyre (ra) şoyle diyor: Rasulullah (sas): Eğer ben sizinle beraber orada bulunsaydım, onun yol kenarında ve kızıl bir kum tepesinin yanında bulunan kabrini size gosterirdimbuyurdu

alıntı

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri