Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Five Feet Apart hastaligi nedir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Modoratör
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
M

Avlu dizisi 1 sezon kac bolum?

M

Elliot dalga Teorisi kime ait?

M

Modoratör

Five Feet Apart hastalığı nedir?​

Haley Lu Richardson ve Cole Sprouse, her zaman belirli bir mesafede kalmaya zorlanmasına rağmen bir ilişki kurmaya çalışan iki genç kistik fibroz hastasını canlandırıyorlar.

Five Feet Apart ne kadar sürüyor?​

Five Feet Apart ne kadar sürüyor?
1 saat 57 dakikaFive Feet Apart / Süre

Five Feet Apart hangi kitaptan uyarlama?​

Five Feet Apart hangi kitaptan uyarlama?
Üç Adım Uzakta Kitap Açıklaması Derinden etkileyen hikayesiyle ruhunuza dokunan bu kitap, sevgiyi, aşkı, arkadaşlığı, umudu ve umutsuzluğu aynı anda hissettiriyor ve okuyuculara duygusal anlar yaşatıyor. Ayrıca kitabın orijinal ismi “Five Feet Apart” ile 2019 yapımı bir sinema filmi de bulunuyor.

Five Feet Apart film mi dizi mi?​

Five Feet Apart dizisi 2019 yılında yayınlanmış ve dram konulu bir dizidir. Oyuncu kadrosu ve konusu ile büyük beğeni toplayan Five Feet Apart film sevenlerin ilgisini çekmeye başlamıştır. Yaklaşık 2 saat süren Five Feet Apart filminin yönetmeni Justin Baldoni’dir.

Five Feet Apart Will kimdir?​

Five Feet Apart Will kimdir?
Five Feet Apart filminin başrol oyuncuları Will rolü ile Cole Sprouse ve Stella rolü ile Halet Lu Rizharsdon’dur. Five Feet Apart filminin oyuncu kadrosunun filmdeki isimleri ile gerçek isimleri şu şekilde belirtilmiştir: – Cole Sprouse filmde Will rolünü üstlenmiştir.

Five Feet Apart Netflix te var mı?​

Five Feet Apart Netflix te var mı?
‘Üç Adım Uzakta’ Netflix’te mi? Üç Adım Uzakta Netflix Türkiye’de mevcut değil. Diğer ülkelerde Netflix’te mevcuttur ve birkaç basit adımda kilidini açabilirsiniz.

Five Feet Apart kitap kaç sayfa?​

Üç Adım Uzakta
Dil | Türkçe
Sayfa Sayısı | 248
Orjinal Adı | Five Feet Apart
Yayın Tarihi | Eylül-2019
Baskı Sayısı | 2. Baskı

Haley lu Richardson kim?​

Haley lu Richardson kim?
7 mart 1995 doğumlu, hobbit’te bilgisayar efektsiz oynayabilicek boyda (156 cm), ama yüzü çok güzel aktrist. the edge of seventeen’deki güzelliği ile kendisini daha sık izletmesini dileten 21 yaşındaki amerikalı oyuncu. arizona doğumlu kısa ama tatlı oyuncu.

Five Feet Apart kaç film?​

Five Feet Apart kaç film?

Five Feet apart hangi platformda?​

Üç Adım Uzakta Netflix Türkiye’de mevcut değil. Diğer ülkelerde Netflix’te mevcuttur ve birkaç basit adımda kilidini açabilirsiniz.

Five Feet Apart hastalığı, genellikle kistik fibroz olarak adlandırılan bir hastalıktır. Kistik fibroz, akciğerlerde ve sindirim sisteminde salgıların normalden daha yoğun ve yapışkan olmasına neden olan genetik bir bozukluktur. Bu durum solunum yollarının tıkanmasına, enfeksiyonlara ve sindirim problemlerine yol açabilir. Filmdeki karakterler de bu hastalığa sahiptir ve belirli bir mesafede kalmaları gerekmektedir.

Film, 1 saat 57 dakika sürmektedir ve Haley Lu Richardson ile Cole Sprouse'un başrollerini paylaştığı duygusal bir dram filmidir.

Hikaye, bu iki genç kistik fibroz hastasının yaşadığı zorlukları ve ilişkilerini ele almaktadır. Film, "Üç Adım Uzakta" kitabından uyarlanmıştır. Kitap, aynı zamanda filmle aynı adı taşımaktadır ve okuyuculara sevgi, aşk, arkadaşlık, umut ve umutsuzluk gibi duyguları aynı anda hissettiren derin ve etkileyici bir hikaye sunmaktadır.

Haley Lu Richardson, 7 Mart 1995 doğumlu Amerikalı bir aktristir. Kısa boylu olmasına rağmen güzelliği ve oyunculuk yeteneğiyle dikkat çekmektedir.

Filmin başrol oyuncuları Cole Sprouse ve Haley Lu Richardson'dır. Cole Sprouse, Will karakterini canlandırmaktadır.

"Üç Adım Uzakta" filmi Netflix Türkiye'de bulunmamaktadır, ancak diğer ülkelerde Netflix'te mevcuttur. Film, izleyicileri duygusal anlar yaşatan etkileyici bir yapım olarak dikkat çekmektedir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri