Zeberus
Yönetici
Evony maske meltblown var mı?
Değerli Tüketicimiz; Covid 19 güvenli üretim belgesi bulunan Evony Maske, 3 katmanında da yüksek koruma sağlayan meltblown materyali içerir, bu sayede ’a kadar bakteri koruması sağlar.Evony güvenli mi?
Tüm dünyayı etkisi altına alan koronayla mücadelede gündelik hayatta en çok kullandığımız ürünlerden biri maske oldu. Ancak bazı fırsatçılar, sahte maske üreterek bir servet kazandı. Bu markalar arasında Evony yer almıyor. Bu kapsamda Evony maskeleri güvenilir olarak değerlendirebiliriz.Evony maske ne kadar korur?
Evony maske ne kadar korur?Bu kurallara uyduğunuz sürece, Evony maske sizi bakteri ve mikroplara karşı %99 oranında korur. Evony maske, sizi virüslerden korurken; cilt sağlığınıza da zarar gelmesini engeller. Cilt yüzeyinde alerjik bir reaksiyona yol açmaz. Lateks içermeyen yapısı sayesinde, alerjisi olan bireyler de rahatlıkla kullanabilir.
Spunbond maske iyi mi?
Spunbond maske iyi mi?En fazla koruma özelliğine sahip maskeler arasında Spunbond kumaşından üretilen maskeler de yer alır. Bu maskeler çok katlı yapıda bulunurlar. Çok katlı yapıları sayesinde geçirgenlik durumları söz konusu olmaz. Bunun dışında toz tutucu özellikleri de bulunmaktadır.
Evony maske onaylı mı?
Hijyen ve temizlik kategorilerindeki 33 yıllık deneyimini, Evony ve Goodcare markalarıyla cerrahi maske kategorisine taşıyor. %99’a kadar bakteri filtrasyonu sağlayarak TSE ürün onaylı ve TSE Covid-19 Güvenli Üretim sertifikasyonuna sahip İLK ve TEK maske üreticisi olarak sektöre giriş yaptı.Hangi maske güvensiz?
41 maske marka ve modeli güvensiz çıktı- Safeguard/2315 Model Ffp3v Nr.
- Safeguard/2313 Model Ffp2v Nr.
- Safeguard/2311 Model Ffp1v Nr.
- Nez Mask.
- Arızon/Kn 95.
- Lc Waıkıkı/Lcw Mask Model Ffp3/ Sipariş No: 652002.
- Dna-2934 Model Ffp3v.
- Bozkurt-Bzk44/(Ventilli- Ffp2-Nr)
Evony maske sağlığa zararlı mı?
Evony maske sağlığa zararlı mı?Evony maske, sizi virüslerden korurken; cilt sağlığınıza da zarar gelmesini engeller. Cilt yüzeyinde alerjik bir reaksiyona yol açmaz. Lateks içermeyen yapısı sayesinde, alerjisi olan bireyler de rahatlıkla kullanabilir. Solunum yoluyla size zarar verebilecek paraben gibi maddeler, Evon maskelerin içerisinde bulunmaz.
Evony maske orjinal olduğu nasıl anlaşılır?
Evony maske orjinal olduğu nasıl anlaşılır?Aynı marka aldığınızda bile sorun varsa işportadan hiç bir maske alınmaması gerekir. SF MASK sahte ve içerisinde MELTBLOWN malzemesi yok. Aynı şekilde EVONY markasından aldım benim kutuda problem yok ama başkasında problem olmuş. EVONY alıyorsanız mutlaka kutu üzerinde MELTBLOWN yazısı olmasına dikkat edin.