Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Eski sevgiliden Danla Bilic'e saldırı! Görüntüler ortaya çıktı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan haberci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
H

Bitlis'i kar vurdu; 60 köy yolu kapandı

H

Salça bidonundan çıkanlar ekipleri bile şok etti!

H

haberci

YouTube'da yayınladığı eğlenceli makyaj içerikleri ile adını geniş kitlelere duyurduktan sonra özel yaşamı ve Instagram'daki paylaşımlarıyla magazin dünyasının en çok konuşulan isimlerinden biri olan Danla Bilic eski sevgilisi binicilik sporcusu Berk Çetin'in saldırısı nedeniyle zor günler geçiriyor.

"UZAKLAŞTIRMA KARARINI 5 KEZ İHLAL ETTİ"​

Bilic, Instagram hesabından yaptığı açıklamada ocak ayında ilişkisini bitirdiği Çetin'in kendisini sistematik şekilde taciz, tehdit ve darp ettiğini belirterek "Daha önce evime girmeye çalıştı, kapı zorladı, siteye kurye kılığında girip beni takip etti, şoförümü dövdü. Uzaklaştırma kararı aldım, 5 kez ihlal etti. Üyesi olduğum spor kulübünün restoranında dün yumruklanarak darp edildim. Aldığım darp raporuyla ve kamera kayıtlarıyla savcılığa başvurdum" dedi.

"ARTIK DAYANAMIYORUM"​

Ünlü fenomen daha sonra yüzünü paylaşıp "Karakoldayım. Hepinize çok teşekkür ederim. Aylardır sustum tek bir şeye karşılık vermedim. Yasal yollarla olması gerektiği korunmak ve cezalandırılmasını istedim ve bekledim. Artık dayanamıyorum ve giderek artan bu şiddetle başıma bir şey gelmesini istemiyorum, hepsi bu. İyi ki varsınız" açıklamasında bulundu.

ESKİ SEVGİLİSİ ÇAKAL'DAN DESTEK​

Bu paylaşımların ardından Danla Bilic'e eski sevgilisi Emirhan Çakal şu sözlerle destek verdi:
"Danla benim geçmişte sevgilim olabilir ama bu olay kişisel değil, insani bir meseledir. Bir erkeğin, gücünü bir kadının canını yakmak için kullanması hem acizliktir hem de korkaklıktır. Şiddet gösteren, sevgiye layık değildir. Takıntısını aşk sanan, karanlığı sahiplenir. "
Bilic'in uzun zamandır küs olduğu arkadaşı Ala Tokel de "Benim şubelerimi arayarak bile Danla'ya ulaşmaya çalıştı. Hiçbir uyarı ve yasağı dinlemedi" ifadelerini kullandı.

O ANLARIN GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI​

Bu arada Danla Bilic’in, Berk Çetin tarafından darp edildiğine ilişkin görüntüler de açığa çıktı.

Çetin'in Bilic’in şikayeti üzerine gözaltına alındığı öğrenildi.

Danla Bilic'in yaşadığı bu zorlu süreci duyduğumuz için üzgünüz. Söz konusu saldırı ve taciz olayları oldukça ciddi ve kabul edilemezdir. Bilic'in yaşadığı tecrübeler, maalesef kadına yönelik şiddetin ne denli yaygın ve tehlikeli bir sorun olduğunu bir kez daha gözler önüne seriyor.

Bilic'in aldığı önlemler doğrultusunda yasal yollara başvurması çok önemlidir. Saldırıya uğradığı anları belgelemesi, darp raporu alması ve kamera kayıtlarını savcılığa ulaştırması, adaletin sağlanması adına önemli bir adımdır. Ayrıca eski sevgilisi Berk Çetin'in uzaklaştırma kararını 5 kez ihlal etmesi, yasal süreçte ayrı bir boyut kazandırmıştır.

Eski sevgilisi Emirhan Çakal'ın Danla Bilic'e destek veren açıklamaları da takdire şayandır. Kadına yönelik şiddetle mücadelede, toplumun her kesiminden destek ve dayanışma önemli bir rol oynamaktadır. Bilic'in arkadaşı Ala Tokel'in de yaşananları doğrulaması ve destek vermesi, toplumsal farkındalığın artması açısından olumlu bir adımdır.

Son olarak, Berk Çetin'in darp edilmesine ilişkin ortaya çıkan görüntüler ve gözaltına alınması hukuki sürecin başladığını göstermektedir. Adaletin işlemesi, saldırganların cezalandırılması ve kadınların güvenliğinin sağlanması için gereklidir. Danla Bilic'e ve bu tür saldırılara maruz kalan herkese destek olmak ve seslerini duyurmak önemlidir. Kadına yönelik şiddetle mücadelede hepimizin sorumluluk alması gerektiğini unutmamalıyız.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri