Editör
Administrator
Enza Home reklam müziği 2021 kim söylüyor?
Reklam filminin müziği ise ayrıca dikkat çekiyor. Ünlü şarkıcı LP’nin dünyada satış rekorları kıran etkileyici şarkısı “Lost on You” eşliğinde izlenen reklam filmi TV ve dijital ortamlarda izleyiciyle buluşuyor. Reklam filmini izlemek için tıklayın!Çetmen reklamını kim oynuyor?
Çetmen Mobilya, yeni dönemde yapacağı reklam ve tanıtım çalışmaları için Çağla Şıkel ile el sıkıştı. Çetmen Mobilya, yeni reklam yüzü olarak Çağla Şıkel ile bir yıllık anlaşmaya vardı.Demet Akalın hangi reklamda oynuyor?
Demet Akalın hangi reklamda oynuyor?Bu işbirliği çerçevesinde, Çetmen’in reklam çalışmalarında Demet Akalın yer alacak. Mobilya sektöründe 55 yılı geride bırakan Çetmen, 2017 yılı marka yüzünü belirledi.
Doğtaş reklamında oynayan kadın kim?
Doğtaş reklamında oynayan kadın kim?Müge Boz, 2002 yılında İzmir Atatürk Lisesi’nden ikincilikle mezun oldu. Daha sonra Eskişehir Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi Sinema TV Bölümü’nü kazandı. Televizyon, halkla ilişkiler, reklamcılık ve fotoğrafçılık alanlarında yurtdışında da eğitim aldı.
Ay nasıl ferahladım reklamındaki kadın?
canlandıran arkadaş hande katipoğlu’nun bir akrabası olsa gerek çok benziyor. bu reklam yüzünden, evde televizyonsuz bir hayata geçmek üzereyiz. sakızdan, reklamdaki kızdan, markadan v.s. hepsinden tiksindim. kötülendiğine göre reklam işlevini yerine getirmiş. ben çok güldüm bu reklama.ONEO reklamında kim oynuyor?
Sadi Celil CengizDoğum | 1 Şubat 1983 Çarşamba, Samsun, Türkiye
Meslek | Oyuncu, yönetmen, işletmeci
Evlilik | Hilal Cengiz
Serkan Kodaloğlu kim kaç yaşında?
Serkan Kodaloğlu kim kaç yaşında?Serkan Kodaloğlu, İrfan Home mağazalar zincirinde yönetim kurulu başkanı olarak görev yapıyor. Aslen Ispartalı olan iş insanı, 1 Ocak 1977 doğumlu. Şu anda 45 yaşında olan Serkan Kodaloğlu Boğa burcu ve 1 çocuk babası.
Can Tanrıya kaç yaşında?
Can Tanrıya kaç yaşında?62 yaşında (1960)Can Tanrıyar / Yaş