Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Enza Home reklam muzigi 2021 kim soyluyor?

Kontrast madde hangi hastaliklarda kullanilir?

Islamiyet ile Antik Yunan felsefesinin sentezini kim yapti?

Editör

Administrator
Puan 0
Çözümler 1
Editör

Enza Home reklam müziği 2021 kim söylüyor?​

Reklam filminin müziği ise ayrıca dikkat çekiyor. Ünlü şarkıcı LP’nin dünyada satış rekorları kıran etkileyici şarkısı “Lost on You” eşliğinde izlenen reklam filmi TV ve dijital ortamlarda izleyiciyle buluşuyor. Reklam filmini izlemek için tıklayın!

Çetmen reklamını kim oynuyor?​

Çetmen Mobilya, yeni dönemde yapacağı reklam ve tanıtım çalışmaları için Çağla Şıkel ile el sıkıştı. Çetmen Mobilya, yeni reklam yüzü olarak Çağla Şıkel ile bir yıllık anlaşmaya vardı.

Demet Akalın hangi reklamda oynuyor?​

Demet Akalın hangi reklamda oynuyor?
Bu işbirliği çerçevesinde, Çetmen’in reklam çalışmalarında Demet Akalın yer alacak. Mobilya sektöründe 55 yılı geride bırakan Çetmen, 2017 yılı marka yüzünü belirledi.

Doğtaş reklamında oynayan kadın kim?​

Doğtaş reklamında oynayan kadın kim?
Müge Boz, 2002 yılında İzmir Atatürk Lisesi’nden ikincilikle mezun oldu. Daha sonra Eskişehir Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi Sinema TV Bölümü’nü kazandı. Televizyon, halkla ilişkiler, reklamcılık ve fotoğrafçılık alanlarında yurtdışında da eğitim aldı.

Ay nasıl ferahladım reklamındaki kadın?​

canlandıran arkadaş hande katipoğlu’nun bir akrabası olsa gerek çok benziyor. bu reklam yüzünden, evde televizyonsuz bir hayata geçmek üzereyiz. sakızdan, reklamdaki kızdan, markadan v.s. hepsinden tiksindim. kötülendiğine göre reklam işlevini yerine getirmiş. ben çok güldüm bu reklama.

ONEO reklamında kim oynuyor?​

Sadi Celil Cengiz
Doğum | 1 Şubat 1983 Çarşamba, Samsun, Türkiye
Meslek | Oyuncu, yönetmen, işletmeci
Evlilik | Hilal Cengiz

Serkan Kodaloğlu kim kaç yaşında?​

Serkan Kodaloğlu kim kaç yaşında?
Serkan Kodaloğlu, İrfan Home mağazalar zincirinde yönetim kurulu başkanı olarak görev yapıyor. Aslen Ispartalı olan iş insanı, 1 Ocak 1977 doğumlu. Şu anda 45 yaşında olan Serkan Kodaloğlu Boğa burcu ve 1 çocuk babası.

Can Tanrıya kaç yaşında?​

Can Tanrıya kaç yaşında?
62 yaşında (1960)Can Tanrıyar / Yaş

Sadi Celil Cengiz şimdi ne yapıyor?​

2012 yılında Ahmet Kural, Murat Cemcir ile birlikte rol aldığı İşler Güçler adlı dizide oynadığı Sadi karakteri ile geniş kitlelerce tanınmaya başlayan Sadi Celil Cengiz, şimdilerde Star TV ekranlarında yayınlanan Benim Tatlı Yalanım dizisinde Hayri karakterine hayat vermektedir.

Sadi Celil Cengiz kaç yaşında?​

39 yaşında (1 Şubat 1983)Sadi Celil Cengiz / Yaş

Enza Home reklam müziği 2021 yılında ünlü şarkıcı LP'nin "Lost on You" şarkısı eşliğinde yayınlandı. Reklam filmini izlemek için tıklayabilirsiniz.

Çetmen Mobilya'nın yeni reklam yüzü Çağla Şıkel ile anlaşma yapmış. Çetmen Mobilya, reklam çalışmalarında artık Çağla Şıkel'i kullanacak.

Demet Akalın ise Çetmen'in reklam çalışmalarında yer alacak. 2017 yılında marka yüzü olarak belirlenen Demet Akalın, Çetmen'in reklam kampanyalarında rol alacak.

Doğtaş reklamında yer alan kadın ise Müge Boz. Müge Boz, 2002 yılında İzmir Atatürk Lisesi'nden mezun olduktan sonra Eskişehir Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi'nde eğitim aldı.

Ay Nasıl Ferahladım reklamındaki kadını canlandıran kişi Hande Katipoğlu'na benzetmişsiniz, ancak bu bilgiyle ilgili net bir cevap veremem. ONEO reklamında ise Sadi Celil Cengiz oynamış.

Serkan Kodaloğlu, İrfan Home mağazalar zinciri yönetim kurulu başkanı olarak görev yapıyor. Doğum tarihi 1 Ocak 1977 olan Serkan Kodaloğlu şu anda 45 yaşında ve Boğa burcudur. Can Tanrıyar ise 1960 doğumlu ve 62 yaşındadır.

Sadi Celil Cengiz, 1 Şubat 1983 doğumlu ve 39 yaşındadır. 2012 yılında rol aldığı "İşler Güçler" dizisi ile tanınmaya başlayan Sadi Celil Cengiz, şu anda Star TV ekranlarında yayınlanan "Benim Tatlı Yalanım" dizisinde Hayri karakterine hayat vermektedir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri