Zeberus
Yönetici
Ediz Görgülü kaç yaşında?
31 yaşında (28 Kasım 1990)Edis Görgülü / YaşŞarkıcı Kader kac yasında?
43 yaşında (1979)Kader / YaşEdis Görgülü aslen nerelidir?
Edis Görgülü aslen nerelidir?Edis Görgülü, 28 Kasım 1990’da Londra, İngiltere’de doğdu. Kendisi doğmadan önce ebeveynleri, çalışmak ve eğitimlerini tamamlamak için Londra’ya gelmişlerdi. Annesi bir kafede işletmecilik yaparken babası BBC Radio’da çalışmaktaydı.
Gülşen ve Edis sevgili mi?
Gülşen ve Edis sevgili mi?Gülşen, yakın arkadaşı Edis’in yeni yaşını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile kutladı. Edis’in fotoğrafını sosyal medya hesabından yayınlayan Gülşen, paylaşımına, “İyi ki doğmuşsun benim canım. Dostum, yoldaşım, arkadaşım, kıymetli bebelağım. Her yeni yaşında, her halinle parlamaya devam” notunu düştü.
Edisin ailesi kim?
İzmir’de büyüdü. Asıl adı Edis Görgülü’dür. Edis’in annesi İngiltere’de bir kafede işletmecilik yaparken babası BBC Radio’da çalışmaktaydı. Edis iki yaşındayken ailesi Türkiye’ye dönüş yaparak İzmir’e yerleşti. 4 yaşında piyano dersleri alan Edis her zaman şarkı söylemek istemiştir.Ediz nasıl meşhur oldu?
Dinle Sevgili (2011-12) ve Hayatımın Rolü (2012) dizilerinin oyuncu kadrosunda yer aldı. Oyunculuk yaptığı bu yıllarda menajerinden müzisyenlik için teklif aldı. Mart 2018’de ilk stüdyo albümü Ân’ı piyasaya sürmeden önce çıkardığı single’lar ile ün kazandı.Şarkıcı Kader evli midir?
Şarkıcı Kader evli midir?Bir dönem cezaevine giren Kader hiç evlenmedi, eşi yoktur. kadervip instagram hesabını kullanan Kader’in 51.3 bin takipçisi var. Adamım şarkısı ile özellikle 90’lı yıllara damga vuran şarkıcı Kader Çetintürk uzun süre aradan sonra yeniden sahnelere döndü.
Şarkıcı Kaderin çocuğu var mı?
Şarkıcı Kaderin çocuğu var mı?Bir dönem yanlış anlaşıldım diyerek cezaevine giren Kader İstanbul doğumlu ve 43 yaşında. Özel hayatını hep kameralardan uzakta yaşayan Kader hiç evlenmedi ve çocuğu yoktur.