Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Docent maasi ne kadar 2021?

Stanley Milgram itaat deneyi nedir?

Isletme organizasyonunda amac nedir?

Editör

Administrator
Puan 0
Çözümler 1
Editör

Doçent maaşı ne kadar 2021?​

Unvan | Kademe | 2021 Ocak Zamlı Maaş Tablosu
Doçent | 1/1 | 7.999 TL
Doçent | 2/1 | 8.064 TL
Doktor Öğretim Üyesi | 3/1 | 7.870 TL
Doktor Öğretim Üyesi | 4/1 | 7.850 TL

Doçent maaşı ne kadar 2020?​

Rapora göre medyan net ücretler şöyle: Profesör 10.162 TL, Doçent 8.186 TL, Dr. Öğretim Üyesi 6.586 TL, Öğretim Görevlisi 4.680 TL, Araştırma Görevlisi 3.580 TL.
Öğretim üyeleri ne kadar maaş alıyor?​
Unvan | D/K | 15 Ocak 2020 net maaş
*Doçent | 2/1 | 7.006 TL
*Doçent | 3/1 | 7.058 TL
*Doktor Öğretim Üyesi | 3/1 | 6.917 TL
4/1 | 6.900 TL

Doçent maaşı ne kadar?​

Doçent maaşı ne kadar?
D/K’sı 1/4; Kıdem Yılı 25 ve Üstü Yardımcı Doçent’in 15 Ocak 2021 Net Maaşı 7.767 TL. D/K’sı 7/1; Kıdem Yılı 0 Araştırma Görevlisinin 15 Ocak 2021 Net Maaşı 6.856 TL. D/K’sı 7/1; Kıdem Yılı 0 Öğretim Görevlisinin 15 Ocak 2021 Net Maaşı 6.684 TL.

2020 Rektör maaşları ne kadar?​

2020 Rektör maaşları ne kadar?
Unvan | D/K | 15 Ocak 2020 net maaş
*Rektör | 1/4 | 12.351 TL
*Rektör Yrd., Dekan (en az 3 yıllık Prof.) | 1/3 | 11.502 TL
*Dekan Yrd., Yüksekokul Müdürü (en az 3 yıllık Prof.) | 1/1 | 11.359 TL
*Profesör(en az 4 yıllık) | 1/4 | 11Araştırma görevlisi ne kadar maaş alıyor?Kariyerinde MaaşlarEN DÜŞÜKORTALAMAYardımcı Doçent Doktor / Yrd Doç5.1609.450Araştırma Görevlisi4.2606.740Doçent ne zaman profesör olur?Profesör kadrolarına atanabilmek için doçentlik unvanını aldıktan sonra en az beş yıl, açık bulunan profesörlük kadrosu ile ilgili bir bilim alanında çalışmış olmak gerekecek.En az kaç yaşında doçent olunur?Ancak tahmin değil de ideal olanı sizce ne derseniz, bence yaşın hiçbir önemi olmamalı.Bir kişi doçent olmak için gerekli akademik şartları sağlıyorsa yaşı 28 de olsa 30 da olsa doçent olabilmeli.Önemli olan bu alanda yapılan akademik çalışmalar olmalı.Yurt dışında örnekleri çok. | | EN DÜŞÜK | ORTALAMA | Yardımcı Doçent Doktor / Yrd Doç | 5.160 | 9.450 | Araştırma Görevlisi | 4.260 | 6.740
| EN DÜŞÜK | ORTALAMA
Yardımcı Doçent Doktor / Yrd Doç | 5.160 | 9.450
Araştırma Görevlisi | 4.260 | 6.740

Araştırma görevlisi ne kadar maaş alıyor?​

Kariyerinde Maaşlar
| EN DÜŞÜK | ORTALAMA
Yardımcı Doçent Doktor / Yrd Doç | 5.160 | 9.450
Araştırma Görevlisi | 4.260 | 6.740

Doçent ne zaman profesör olur?​

Profesör kadrolarına atanabilmek için doçentlik unvanını aldıktan sonra en az beş yıl, açık bulunan profesörlük kadrosu ile ilgili bir bilim alanında çalışmış olmak gerekecek.
En az kaç yaşında doçent olunur?​
Ancak tahmin değil de ideal olanı sizce ne derseniz, bence yaşın hiçbir önemi olmamalı.Bir kişi doçent olmak için gerekli akademik şartları sağlıyorsa yaşı 28 de olsa 30 da olsa doçent olabilmeli.Önemli olan bu alanda yapılan akademik çalışmalar olmalı.Yurt dışında örnekleri çok.

Doçent maaşlarına ilişkin bilgilerinizi güncel olarak paylaştığınız için teşekkür ederim. 2021 yılına ait doçent maaşları için aşağıdaki bilgiler verilmektedir:

- Doçent (1/1): 7.999 TL
- Doçent (2/1): 8.064 TL

2019 yılında doçent maaşları biraz daha düşüktü, örneklere göre:
- Doçent (2/1): 7.006 TL
- Doçent (3/1): 7.058 TL

Maaşlar kademe ve unvan gibi farklı faktörlere bağlı olarak değişkenlik gösterebilmektedir. Ayrıca, 2020 yılına ait diğer unvanlardaki maaşlar da verilerde yer almaktadır.
Öte yandan, rektör ve profesör gibi farklı unvanlara sahip akademisyenlerin maaşları da paylaşılmıştır. Rektör maaşlarına ve profesör maaşlarına dair bilgiler de sunulmuştur.

Doçentlikten profesörlüğe yükselme sürecinde en az 5 yıl boyunca doçentlik unvanını aldıktan sonra çalışma gerekliliği bulunmaktadır. Yaş faktörünün önemsiz olduğu ve asıl olanın akademik çalışmalara odaklanmak gerektiği ifade edilmiştir. Yurt dışında da benzer uygulamaların olduğu belirtilmiştir. Araştırma görevlileri ve diğer unvanlara sahip akademisyenlerin maaşları da verilmiştir.

Eğer daha fazla bilgi veya başka bir konuda yardıma ihtiyacınız varsa sormaktan çekinmeyin. Her zaman yardımcı olmaktan mutluluk duyarım.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri