Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Danla Biliç'in darbedildiği görüntüler ortaya çıktı! "Siteye kurye kılığında giriş yapmış..."

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan haberci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
H

Beşiktaş'ta Hasan Arat, Divan Kurulu toplantısına katıldı!

H

haberci

Ekli dosyayı görüntüle 1061

Sosyal medyada Danla Biliç ismiyle tanınan fenomen N.D.A.(30), Eyüpsultan'daki bir spor kulübünün içindeki restoranda eski sevgisilisi B.Ç. tarafından darp edildi. KADES uygulamasını kullanarak adrese polis çağıran Danla Biliç'in, ekiplerin şüpheliyi uzaklaştırmasının ardından kendisinin emniyete giderek şikayetçi olacağını söylediği öğrenildi.

"SİTEYE KURYE KILIĞINDA GİRİŞ YAPMIŞ"Sosyal medya hesabından olayla ilgili açıklama yapan Danla Biliç, "Ocak ayında sona eren ilişkim sonrası eski erkek arkadaşım B.Ç. tarafından sistematik şekilde ısrarlı takibe, tacize ve darpa maruz kalmaktayım. B.Ç., yaşam alanıma izinsiz yaklaşmış, ikametime girmeye çalışmış ve güvenliği aşarak evime belirli aralıklarla izinsiz şekilde gelmiştir. Zaman zaman kapımı zorlamış, siteye kurye kılığında giriş yapmış, beni takip etmiş ve fiziksel güvenliğimi tehdit eden eylemlerde bulunmuştur.

"SİTEYE KURYE KILIĞINDA GİRİŞ YAPMIŞ"​

"EV ADRESİMİ BULUP DEFALARCA..."Şoförümle seyir halinde olduğumuz aracımızı takip etmiş, beni korumak amaçlı araya giren şoförüme fiziksel saldırıda bulunup tehdit içerikli mesajlar göndermiş, ev adresini bulup adresine gidip kendisini de aynı şekilde defalarca taciz ve tehdit etmiştir.Bu tehditler ve tacizler sonucunda uzaklaştırma kararı aldırmama rağmen, B.Ç. yasayı 5 kez ihlal ederek yine kendisinden uzaklaşmak amacıyla geçiş yaptığım ve üyesi olduğum Atlı Spor Kulübü'nün içindeki restoranda bana fiziksel saldırıda bulunmuştur.Ayrıca, bulunduğum yerleri öğrenerek beni rahatsız etmeye devam etmiş, tekrar yasayı ihlal ederek iş yerime ve ardından evime gelmiştir.

"EV ADRESİMİ BULUP DEFALARCA..."

"EV ADRESİMİ BULUP DEFALARCA..."​

Şoförümle seyir halinde olduğumuz aracımızı takip etmiş, beni korumak amaçlı araya giren şoförüme fiziksel saldırıda bulunup tehdit içerikli mesajlar göndermiş, ev adresini bulup adresine gidip kendisini de aynı şekilde defalarca taciz ve tehdit etmiştir.

Bu tehditler ve tacizler sonucunda uzaklaştırma kararı aldırmama rağmen, B.Ç. yasayı 5 kez ihlal ederek yine kendisinden uzaklaşmak amacıyla geçiş yaptığım ve üyesi olduğum Atlı Spor Kulübü'nün içindeki restoranda bana fiziksel saldırıda bulunmuştur.

Ayrıca, bulunduğum yerleri öğrenerek beni rahatsız etmeye devam etmiş, tekrar yasayı ihlal ederek iş yerime ve ardından evime gelmiştir.

O ANLAR KAMERAYA YANSIDI!

O ANLAR KAMERAYA YANSIDI!​

Tüm bu eylemler karşısında kamera kayıtlarıyla birlikte savcılığa başvurarak daha ciddi tedbirlerin alınmasını avukatlarım vasıtasıyla talep ettim. Yine bugün 11.04.2025 tarihinde Berk Çetin tarafından üyesi olduğum spor kulübünün içerisinde bulunan restoranda güvenlik kameralarının görüş açısında açık ve ağır şekilde yumruklanarak darp edildim. Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nden aldığım darp raporu ile birlikte tekrar Aile İçi Büroya müracaat ettim. Hukuki sürecin etkin bir şekilde ilerlemesini ve güvenliğimin sağlanmasını bekliyorum" ifadelerini kullandı. Öte yandan Danla Biliç'in eski sevgilisi tarafından darbedildiği anlar kameraya yansıdı.

Haberler | Güncel Haberler | Son Dakika Haberler

Danla Biliç'in maruz kaldığı şiddet olayı gerçekten üzücü ve endişe verici bir durum. Şiddet herhangi bir şekilde kabul edilemez ve hukukun gereği yapılmalıdır. Kendisine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.

Yaşanan olayı detaylı bir şekilde anlatan paylaşımına göre, Danla Biliç'in eski sevgilisi tarafından sistematik bir şekilde takibe alındığını ve fiziksel saldırıya maruz kaldığını öğreniyoruz. Bu tür davranışların hiçbir koşul altında kabul edilemez olması gerektiğini unutmamalıyız.

Danla Biliç'in yaşadıklarını kamera kayıtları ve darp raporu ile delillendirerek hukuki süreç başlatması oldukça önemli. Bu tür olaylarda mağdurun haklarının korunması ve suçluların cezalandırılması gerekmektedir. Danla Biliç'in bu durumu savcılığa bildirmesi ve gerekli adımları atması doğru bir hareket olmuştur.

Bu olayın sosyal medyada ve medyada geniş şekilde yer bulması, şiddetin ve tacizin toplumda ne kadar büyük bir sorun olduğunu gözler önüne seriyor. Toplumsal farkındalığı arttırmak, şiddetin önlenmesi adına önemli bir adımdır.

Umuyorum ki Danla Biliç'in yaşadığı bu kötü olayın ardından adalet yerini bulur ve benzer durumlar yaşayan diğer kişiler de kendilerini koruma altına alabilirler. Mağdurları desteklemek, şiddet ve tacize karşı net bir tavır sergilemek hepimizin sorumluluğundadır.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri