M
Modoratör
Aylıkta bloke ne demek?
Belirtilen bu kanuna göre haczi yasaklanmış olan gelir, aylık ya da ödemelerin haczedilmesine dair alınan talepler, borçlunun muvafakati bulunmaması halinde reddedilir. Yani emekli kişinin bizzat talebi olmazsa nafaka alacağı dışında maaşından hiçbir kesilme yapılamamaktadır.Assistt nasıl bir firma?
şimdilik türk telekom, ttnet, 11811 bilinmeyen numaralar servisi, rtük şikayet servisine hizmet veren müşteri hizmetleri ve çağrı merkezi şirketi. genel müdürlüğünü eski istanbul akp il başkan yardımcısı adil zembat’ın yaptığı, dünyanın en kalitesiz çağrı merkezi hizmetini veren şirket..Yetim maaşına bloke konur mu?
Yetim maaşına bloke konur mu?Bu hükme göre, sadece nafaka alacakları ve S G K’ nın alacakları hariç olmak üzere emekli aylığından kesinti yapmak yasal değildir. Ayrıca, emeklinin açıkça “emekli (dul-yetim) aylığımdan icra kesintisi yapılsın” izni olmadan hiçbir Kurum veya İcra Müdürlüğü emekli aylığına haciz koyduramaz.
AssisTT firması kimin?
AssisTT, rehberlik ve çağrı merkezi hizmeti veren, Türk Telekom grup şirketi.Assist in açılımı nedir?
Asist kelimesi Türkçe’de “1. yardım etme eylemi, 2. bazı takım sporlarında skora yol açan yardım” anlamına gelir. İngilizce assist “1. yardım etme eylemi, 2. bazı takım sporlarında skora yol açan yardım” sözcüğünden alıntıdır. İngilizce sözcük İngilizce to assist “el vermek, yanında durmak” fiilinden türetilmiştir.Ölen kişinin maaşına haciz gelir mi?
Ölen kişinin maaşına haciz gelir mi?Ölüm aylığı, 88. maddeye göre takip ve tahsili gereken alacaklar ile nafaka borçları dışında haczedilemez.