Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Aylikta bloke ne demek?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Modoratör
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
M

Warframe yetenekler nasil kullanilir?

M

AMD 580 ne zaman cikti?

M

Modoratör

Aylıkta bloke ne demek?​

Belirtilen bu kanuna göre haczi yasaklanmış olan gelir, aylık ya da ödemelerin haczedilmesine dair alınan talepler, borçlunun muvafakati bulunmaması halinde reddedilir. Yani emekli kişinin bizzat talebi olmazsa nafaka alacağı dışında maaşından hiçbir kesilme yapılamamaktadır.

Assistt nasıl bir firma?​

şimdilik türk telekom, ttnet, 11811 bilinmeyen numaralar servisi, rtük şikayet servisine hizmet veren müşteri hizmetleri ve çağrı merkezi şirketi. genel müdürlüğünü eski istanbul akp il başkan yardımcısı adil zembat’ın yaptığı, dünyanın en kalitesiz çağrı merkezi hizmetini veren şirket..

Yetim maaşına bloke konur mu?​

Yetim maaşına bloke konur mu?
Bu hükme göre, sadece nafaka alacakları ve S G K’ nın alacakları hariç olmak üzere emekli aylığından kesinti yapmak yasal değildir. Ayrıca, emeklinin açıkça “emekli (dul-yetim) aylığımdan icra kesintisi yapılsın” izni olmadan hiçbir Kurum veya İcra Müdürlüğü emekli aylığına haciz koyduramaz.

AssisTT firması kimin?​

AssisTT, rehberlik ve çağrı merkezi hizmeti veren, Türk Telekom grup şirketi.

Assist in açılımı nedir?​

Asist kelimesi Türkçe’de “1. yardım etme eylemi, 2. bazı takım sporlarında skora yol açan yardım” anlamına gelir. İngilizce assist “1. yardım etme eylemi, 2. bazı takım sporlarında skora yol açan yardım” sözcüğünden alıntıdır. İngilizce sözcük İngilizce to assist “el vermek, yanında durmak” fiilinden türetilmiştir.

Ölen kişinin maaşına haciz gelir mi?​

Ölen kişinin maaşına haciz gelir mi?
Ölüm aylığı, 88. maddeye göre takip ve tahsili gereken alacaklar ile nafaka borçları dışında haczedilemez.

Emekli maaşı işlem yapılamaz blokeli ne demek?​

Yargıtay son kararında emekli maaşı bloke edilmiş milyonlarca emekliyi ilgilendiren bir karara imza attı. Kararda emekli maaşını teminat göstererek kredi kullanmış emeklilerin kredi ödemeleri geciktiği takdirde bankanın bloke ve kesinti yapma hakkının olmadığı yönünde tespitler yapıldı.

Aylıkta bloke, belirli bir kanun hükmüne göre haczi yasaklanmış gelir ve ödemelerin haczedilemeyeceğini ifade eder. Yani borçlunun muvafakati olmadığı sürece belirli durumlarda aylık gelirlerden kesinti yapılamaz. Örneğin, emekli kişinin nafaka dışında aylığından herhangi bir kesinti yapılamaz.

AssisTT, Türk Telekom grubuna ait bir şirkettir ve rehberlik, çağrı merkezi hizmetleri gibi alanlarda faaliyet göstermektedir. Genel müdürlüğünü Adil Zembat'ın yaptığı bu şirket, türk telekom, ttnet, 11811 bilinmeyen numaralar servisi, RTÜK şikayet servisi gibi hizmetler sunmaktadır.

Yetim maaşına da belirli durumlar hariç olmak üzere bloke konulamaz. Sadece nafaka alacakları ve SGK'nın alacakları gibi özel durumlarda emekli aylığından kesinti yapılabilir. Ancak yetim maaşına haciz konulması genel olarak yasal değildir.

Ölen bir kişinin maaşına da belirli koşullar dışında haciz konulamaz. Ölüm aylığı, takip ve tahsil edilmesi gereken alacaklar ile nafaka borçları dışında haczedilemez.

Emekli maaşı işlem yapılamaz blokeli, Yargıtay'ın bir kararıyla ilgili bir konudur. Bu kararda, emekli maaşını teminat göstererek kredi kullanan emeklilerin kredi ödemelerinin gecikmesi durumunda bankanın bloke ve kesinti yapma hakkının olmadığı belirtilmiştir. Yani emekli maaşı işlem yapılamaz bloke edildiği için bankaların kesinti yapma yetkisi olmadığı vurgulanmıştır.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri