Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Autodesk ReCap ne?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Zeberus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Botoks ilk ne zaman yapildi?

Mimar Sinan dogum yeri neresidir?

Zeberus

Yönetici
Puan 38
Çözümler 6
Zeberus

Autodesk ReCap ne?​

Autodesk ReCap Pro, lazer taramalardan elde edilen nokta bulutlarından ve fotoğraflardan akıllı 3D modeller oluşturmak için masaüstü ve bulut üzerindeki iş akışlarını destekleyen yazılımdır.
Autocad ReCap 360 nedir?
ReCap 360 3B projeler için sunulan bir hizmettir. ReCAP lazer tarama verileri ya da UAV fotoğraflar ile Autodesk tasarım çözümleri arasındaki bağlantıyı sağlar.
Autodesk desktop app ne demek?
Autodesk yazılımlarınızı kurduğunuzda Autodesk Desktop App varsayılan olarak yüklenir. Yazılımlarınıza ait güncelleştirmeleri ve hizmet paketleri ile uygulamalarını korumaya yardımcı olmak için geliştirilmiştir.

Auto Desk 360 nedir?​

Autodesk Fusion 360 nedir? Fusion 360, ürün tasarımı ve üretim için bulut tabanlı 3B CAD, CAM ve PCB yazılım platformudur. Estetiğini, şeklini, duruşunu ve işlevini sağlamak istediğiniz şekilde ürün tasarlayın ve düzenleyin.
Autodesk desktop app nasıl kaldırılır?
Autodesk Desktop App nasıl kaldırılır ve yeniden yüklenir/How to uninstall and reinstall Desktop App. Denetim Masası’nı açın ve Autodesk Desktop App uygulamasını kaldırın. Konuma Git C:\ Programdata\Autodesk ve Autodesk Application Manager Service.ini siliniz.
Autodesk Desktop Connector nedir?
Genel amaçlı tasarım ve çizim araçları, projelerinizi 2B veya 3B modellemenizi ve modelleriniz üzerinden kurallara ve standartlara uygun teknik resimler üretmenizi sağlar.
Şimdi bu 8 farklı çalışma alanına bakalım.
Fusion 360 ücretli mı?
Kurulum işlemini tamamladınız. Verilen lisans ilk etapta 1 yıllıktır, ancak eğitim/öğretim hayatınız boyunca her yıl ücretsiz olarak yenileyebilirsiniz.
Autodesk Genuine nasıl kaldırılır?
Görev yöneticisi > başlangıç kısmında Autodesk geniune Service’ye sağ tıklayıp dosya konumuna girin direk dosya konumundan silin öyle yaptım ben.

Autodesk Docs nedir?​

Autodesk Docs, proje ekibinin tamamına belge yönetimi ve kontrolü sunan bulut tabanlı bir ortak veri ortamıdır. Autodesk Docs sayesinde AEC ekipleri tasarımdan inşaata iş birliğini ve veri yönetimini basitleştirebilir, belgelerin inceleme ve onay iş akışlarını kolaylaştırabilir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri