Zeberus
Yönetici
Araç folyo kaplama ne kadar dayanır?
Folyo kaplama işlemlerinin normal şartlarda ömrü 2 ile 3 yıl arasında değişmektedir. Ancak aracın güneşe maruz kalma süresi, hava koşulları ve diğer dış etkenler nedeniyle bu süre kısalabilir. Aracınıza uygulanacak tüm ürünlerin kalitesi oldukça önemlidir.Araç folyo Kaplama Nedir?
Aracının özellikle; renginden, görüntüsünden, dizaynından, tasarımından memnun olmayan veya kişisel zevki için yenilik isteyen araç sahiplerinin kaporta üzerine boya işlemi yaptırmadan tamamen folyo ile kaporta sacının kaplanma (renk değişim) işlemine Araç Kaplama denir.Kaplama boyaya zarar verir mi?
Kaplama boyaya zarar verir mi?Üzeri araç kaplama malzemesi ile kaplanmış bir boya yüzeyi oksijen bağlantısı kesilmiş olduğu için her hangi bir şekilde zarar görmez. Artı olarak güneş, yağmur, çamur, kar ve benzeri etkenlere mağruz kalmayacağı için de ayrıca boyanızı korumuş olursunuz.
Bir araç kaç m2 folyo ile kaplanır?
Bir araç kaç m2 folyo ile kaplanır?Bir arabaya ortalama 20m2 folyo gider.
Araç Tavan folyo Kaplama yasak mı?
Sadece Tavan, Yada başka bir bölge kaplanırsa sorun çıkmaz arkadaşlar. Renk değişimini bildirmeniz sadece Aracın %30’unda veya daha fazlasında renk değişimi olursa gereklidir. Sadece Tavan, Yada başka bir bölge kaplanırsa sorun çıkmaz arkadaşlar.Folyo Kaplama neden yapılır?
Araç Folyo kaplama, aracın dış etkilerden korunması, boya hatalarının ve çiziklerin saklanması veya tamamen zevke bağlı olarak otomobilin dış yüzeyinin kaplanması işlemidir.Folyo kaplama, dekoratif süsleme ve estetik görünüm sağlayarak istediğiniz gibi otomobilinizi kişiselleştirmenizi sağlıyor.Okul servis denetimi ne zaman yapılır?
Okul servis denetimi ne zaman yapılır?MADDE 13 – (1) Okul servis taşıma faaliyetleri, her eğitim-öğretim yılının birinci ve ikinci dönem başlangıcında valilik ve kaymakamlıklar tarafından oluşturulacak denetim komisyonu marifetiyle denetlenir. (2) Okul servis araçları kolluk kuvvetlerince de her zaman denetlenebilir.