Editör
Administrator
AÖF harç ücretleri 2021 ne zaman yatırılacak?
Kayıt yenileme tarihinin son günü olan 08 Ekim 2021 tarihinde Kredi Kartı, İnternet, ATM ve Mobil Bankacılığından saat 22:30’a kadar ödeme yapılabilecektir.Açıköğretim ikinci dönem yeni kayıt oluyor mu?
Açıköğretim ikinci dönem yeni kayıt oluyor mu?AÖF İKİNCİ DÖNEM YENİ KAYIT OLUR MU 2021? Ara dönemde yeni kayıt yapılamamaktadır. Yeni kayıt olmak isteyenler Eylül, Ekim aylarında fakülte tarafından belirlenen tarih aralıklarında işlemlerini yaptırabilir.
AÖF katkı payı ödeme nasil yapılır?
AÖF katkı payı ödeme nasil yapılır?Ders seçimi işlemini yapan öğrenciler 2021-2022 Öğretim Yılı Güz Dönemi Dönem Öğretim Gideri, Dönem Öğrenim Ücreti ve Dönem Öğrenci Katkı Payı ödemelerini yukarıda belirtilen tarihler arasında; Kredi Kartı/Banka Kartıyla, Ziraat Bankası ATM’lerinden (kartlı veya kartsız), Mobil Bankacılık veya İnternet Bankacılığından …
Aöf harç ücretleri 2021 ne kadar?
Anadolu Üniversitesi yaptığı açıklamada yeni kayıt ve kayıt yenileme için alınan harç ücretlerinin değiştiğini açıkladı. AÖF KAYIT HARÇ ÜCRETİ NE KADAR? 2020 – 2021 yılı için AÖF harç ücreti, dönemlik 330 TL olarak belirlendi.AÖF kayıt yenileme ne zaman 2021?
AÖF kayıt yenileme ne zaman 2021?Açıköğretim Fakültesi (AÖF), İktisat ve İşletme Fakültelerinin 2021-2022 öğretim yılı Güz Dönemi ders seçme ve kayıt yenileme dönemi 27 Eylül’de başladı. Ders seçme ve kayıt yenileme dönemi 8 Ekim’e kadar devam edecek.
AÖF kayıt yenileme nasil yapılır 2021?
AÖF kayıt yenileme nasil yapılır 2021?Kayıt yeniletecek öğrencilere Fakülte tarafından ders ataması yapılmayacak, öğrenci 45 AKTS krediyi geçmeyecek şekilde ders seçebilecektir. Kayıt yenileme işlemi aof.anadolu.edu.tr adresi Ders Seçimi (Ekle/Sil) Otomasyonu bağlantısından öğrenci şifresi veya e-devlet şifresi ile yapılacaktır.
Öğretim Giderleri | Anadolu Üniversitesi….2021-2022 Öğretim Yılı İlk Kez Kayıt Yaptıracak Adayların Ödeyeceği Tutarlar.
| Açıköğretim Fakültesi – Ön Lisans Programları | Dönem Öğretim Gideri
1 | Acil Durum ve Afet Yönetimi * | ₺ 505
2 | Adalet | ₺ 365
3 | Aşçılık | ₺ 395
4 | Bankacılık ve Sigortacılık | ₺ 365
Açık öğretim üniversite kayıt parası ne kadar?
Açık öğretim üniversite kayıt parası ne kadar?AÖF KAYIT YENİLEME ÜCRETİ NE KADAR? Kayıt yenileme işlemleri 8 Ekim’de sona erecek olup harç ücretleri seçeceğiniz ders ve kredilere bağlı olarak değişmektedir. Normal dönem dersleri (30 AKTS) alındığında 365 TL – 395 TL harç ücreti ödenmesi gerekecektir.
AÖF tek ders sınavı için para yatırılır mı?
AÖF tek ders sınavı için para yatırılır mı?AÖF tek ders sınavının ücreti, yoktur. Anadolu Üniversitesinde okuyan ve tek dersten sınava girmek zorunda kalan öğrenciler ücret ödemezler.