Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Akis Enerji kimin?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Zeberus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Sayisal Loto Joker ne anlama gelir?

2021 Bilardo Sampiyonasi kim oldu?

Zeberus

Yönetici
Puan 38
Çözümler 6
Zeberus

Akış Enerji kimin?​

Türkiye’nin ilk yenilenebilir enerji yatırımcılarından biriyiz. Akiş Grup, Türkiye’de enerji sektörünün ilk yatırımcılarındandır ve ilk özel elektrik şirketlerinden Kepez ve Çukurova Elektrik’in kurucu ortaklarındandır. Akiş Enerji’nin temeli, Akiş Pamuk İplik A.Ş. ve Tuncel Pamuk İplik A.Ş.’ye dayanır.

Akiş Grup kimin?​

AKİŞ GYO A.Ş. Ortaklık Yapısı Akkök Holding A.Ş. * Raif Ali Dinçkök ve Nilüfer Dinçkök Çiftçi, Sermayenin 36.353.239,81-TL’lik A Grubu(nama) paylarına sahip olup, A grubu paylar Yönetim Kurulu’na aday gösterme imtiyazına sahiptir.

Berk Eyilik kimdir?​

Berk Eyilik kimdir?
Akiş Enerji Genel Müdürü Berk Eyilik, Enerji Günlüğü’ne yaptığı açıklamada, dünyada son 100 yılda ortaya çıkan merkezi ve büyük ölçekli elektrik üretim santralleri modelinin son 10 yıldır mikro elektrik üretim modeli ile ciddi bir evrim geçirme yoluna girdiğini söyledi.

Bilge Kalpaklıoğlu Eyilik kimdir?​

Bilge Kalpaklıoğlu Eyilik kimdir?
Bilge Kalpaklıoğlu Eyilik, Yaşar Holding’e 4’üncü kuşağın ilk temsilcisi olarak 2011’de girmiş. Koç Üniversitesi İşletme Fakültesi’nde okuyan, Galatasaray Üniversitesi’nde de ekonomi hukuku alanında master yapan Eyilik, Yaşar Holding’te çalışmak için bir dizi mülakata tabi tutuluyor.

Koral Kalpaklıoğlu babası kimdir?​

Selçuk Yaşar
Milliyet | Türkiye
Meslek | İş adamı
Çocuk(lar) | Selim Yaşar Feyhan Yaşar Kalpaklıoğlu İdil Yiğitbaşı
Ödüller |

Koral Kalpaklıoğlu kimdir?​

Bilge Kalpaklıoğlu Eyilik, PınarOnline Dijital Dönüşüm ve E-ticaret Direktörü, Koral Kalpaklıoğlu da Pınar Su Operasyonlar Direktörü olarak görev yapıyor. İdil Yiğitbaşı’nın kızı Rana Yiğitbaşı da DYO’da Strateji Geliştirme Uzmanı olarak mesai yürütüyor.

Nedim Kalpaklıoğlu kimdir?​

Nedim Kalpaklıoğlu kimdir?
Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkanvekili Feyhan Yaşar’ın eski eşi Nedim Kalpaklıoğlu 1996 yılından bu yana kendi işlerini yapıyor. Ege NKM Gıda isimli şirketiyle önce zeytin ve zeytinyağı alanında faaliyet gösterdi. Şirket; sonrasında bal üretimine de adım atmıştı.

Feyhan Kalpaklıoğlu kaç çocuğu var?​

Feyhan Kalpaklıoğlu kaç çocuğu var?
Feyhan Yaşar Kalpaklıoğlu (d. 5 Şubat 1955) ve İdil Yiğitbaşı (d.1964) adında 2 kızı ve Mustafa Selim Yaşar (d. 1956) adında bir oğlu vardır. Karşıyaka Spor Kulübü Onur Kurulu Başkanı olan Selçuk Yaşar, Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı ‘nın ve Selçuk Yaşar Spor ve Eğitim Vakfı ‘nın kurucusudur.

Akiş Enerji, Türkiye'nin ilk yenilenebilir enerji yatırımcılarından biri olarak bilinmektedir. Akiş Grup, enerji sektöründe aktif rol oynamış ve Türkiye'de ilk özel elektrik şirketlerinden biri olan Kepez ve Çukurova Elektrik'in kurucu ortaklarındandır. Şirketin temelleri, Akiş Pamuk İplik A.Ş. ve Tuncel Pamuk İplik A.Ş.'ye dayanmaktadır.

Akiş Grup'un ortaklık yapısı incelendiğinde, AKİŞ GYO A.Ş.'nin sahiplerinin Akkök Holding A.Ş., Raif Ali Dinçkök ve Nilüfer Dinçkök Çiftçi tarafından 36.353.239,81-TL değerinde A Grubu paylara sahip olduğu görülmektedir. A Grubu paylar, Yönetim Kurulu'na aday gösterme imtiyazına sahiptir.

Akiş Enerji'nin Genel Müdürü Berk Eyilik, dünya çapında elektrik üretim santralleri modelinin mikro elektrik üretim modeliyle evrim geçirdiğini belirtmiştir.

Bilge Kalpaklıoğlu Eyilik, Yaşar Holding'e dördüncü kuşağın ilk temsilcisi olarak girmiştir. Koç Üniversitesi İşletme Fakültesi'nde okuyan ve Galatasaray Üniversitesi'nde ekonomi hukuku alanında master yapmış olan Eyilik, Yaşar Holding'te çalışmak için çeşitli mülakatlara tabi tutulmuştur.

Koral Kalpaklıoğlu, Pınar Su Operasyonlar Direktörü olarak görev yapmaktadır. Rana Yiğitbaşı ise DYO'da Strateji Geliştirme Uzmanı olarak çalışmaktadır.

Nedim Kalpaklıoğlu, eski bir Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkanvekili olan Feyhan Yaşar'ın eski eşidir. 1996 yılından bu yana kendi işlerini yapan Kalpaklıoğlu, zeytin ve zeytinyağı alanında faaliyet gösteren Ege NKM Gıda isimli şirketi kurmuş ve sonrasında bal üretimine de başlamıştır.

Feyhan Kalpaklıoğlu'nun 2 kızı ve 1 oğlu vardır. Karşıyaka Spor Kulübü Onur Kurulu Başkanı olan Selçuk Yaşar, Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı'nın ve Selçuk Yaşar Spor ve Eğitim Vakfı'nın kurucusudur.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri