Zeberus
Yönetici
Akış Enerji kimin?
Türkiye’nin ilk yenilenebilir enerji yatırımcılarından biriyiz. Akiş Grup, Türkiye’de enerji sektörünün ilk yatırımcılarındandır ve ilk özel elektrik şirketlerinden Kepez ve Çukurova Elektrik’in kurucu ortaklarındandır. Akiş Enerji’nin temeli, Akiş Pamuk İplik A.Ş. ve Tuncel Pamuk İplik A.Ş.’ye dayanır.Akiş Grup kimin?
AKİŞ GYO A.Ş. Ortaklık Yapısı Akkök Holding A.Ş. * Raif Ali Dinçkök ve Nilüfer Dinçkök Çiftçi, Sermayenin 36.353.239,81-TL’lik A Grubu(nama) paylarına sahip olup, A grubu paylar Yönetim Kurulu’na aday gösterme imtiyazına sahiptir.Berk Eyilik kimdir?
Berk Eyilik kimdir?Akiş Enerji Genel Müdürü Berk Eyilik, Enerji Günlüğü’ne yaptığı açıklamada, dünyada son 100 yılda ortaya çıkan merkezi ve büyük ölçekli elektrik üretim santralleri modelinin son 10 yıldır mikro elektrik üretim modeli ile ciddi bir evrim geçirme yoluna girdiğini söyledi.
Bilge Kalpaklıoğlu Eyilik kimdir?
Bilge Kalpaklıoğlu Eyilik kimdir?Bilge Kalpaklıoğlu Eyilik, Yaşar Holding’e 4’üncü kuşağın ilk temsilcisi olarak 2011’de girmiş. Koç Üniversitesi İşletme Fakültesi’nde okuyan, Galatasaray Üniversitesi’nde de ekonomi hukuku alanında master yapan Eyilik, Yaşar Holding’te çalışmak için bir dizi mülakata tabi tutuluyor.
Koral Kalpaklıoğlu babası kimdir?
Selçuk YaşarMilliyet | Türkiye
Meslek | İş adamı
Çocuk(lar) | Selim Yaşar Feyhan Yaşar Kalpaklıoğlu İdil Yiğitbaşı
Ödüller |
Koral Kalpaklıoğlu kimdir?
Bilge Kalpaklıoğlu Eyilik, PınarOnline Dijital Dönüşüm ve E-ticaret Direktörü, Koral Kalpaklıoğlu da Pınar Su Operasyonlar Direktörü olarak görev yapıyor. İdil Yiğitbaşı’nın kızı Rana Yiğitbaşı da DYO’da Strateji Geliştirme Uzmanı olarak mesai yürütüyor.Nedim Kalpaklıoğlu kimdir?
Nedim Kalpaklıoğlu kimdir?Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkanvekili Feyhan Yaşar’ın eski eşi Nedim Kalpaklıoğlu 1996 yılından bu yana kendi işlerini yapıyor. Ege NKM Gıda isimli şirketiyle önce zeytin ve zeytinyağı alanında faaliyet gösterdi. Şirket; sonrasında bal üretimine de adım atmıştı.
Feyhan Kalpaklıoğlu kaç çocuğu var?
Feyhan Kalpaklıoğlu kaç çocuğu var?Feyhan Yaşar Kalpaklıoğlu (d. 5 Şubat 1955) ve İdil Yiğitbaşı (d.1964) adında 2 kızı ve Mustafa Selim Yaşar (d. 1956) adında bir oğlu vardır. Karşıyaka Spor Kulübü Onur Kurulu Başkanı olan Selçuk Yaşar, Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı ‘nın ve Selçuk Yaşar Spor ve Eğitim Vakfı ‘nın kurucusudur.