Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Adalet Sarayında Uras seferberliği

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan haberci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
H

haberci

305

Yalova Adliyesi Sulh Hukuk Mahkemesi Hakimi olan Özlem Yalçın Doğan'ın DMD hastalığı ile mücadele eden oğlu Uras'ın tedavisi için adeta seferberlik başlatıldı. Avukatlar, hakimler ve Savcıların destekleriyle büyüyen yardım kampanyasında Yalova Valiliğinin izni ile açılan yardım hesaplarında toplanan paralar, minik Uras'ın hayata tutunması için umut olacak. Yurt dışında tedavi görmesi gereken Uras için başlatılan yardım kampanyasının, kısa sürede önce Yalova daha sonra da ülke geneline yayılması bekleniyor.

Haberler | Güncel Haberler | Son Dakika Haberler

Bu haber Frmsitesi.com.TR'den alınmıştır.

Yalova Adliyesi Sulh Hukuk Mahkemesi Hakimi Özlem Yalçın Doğan'ın DMD hastalığı ile mücadele eden oğlu Uras'ın tedavisi için başlatılan seferberlik gerçekten duygulandırıcı bir örnektir. Avukatlar, hakimler ve savcıların destekleriyle büyüyen yardım kampanyası, Yalova Valiliği tarafından izin verilen hesaplarda toplanan paralar ile minik Uras'ın tedavisine destek olmayı hedeflemektedir. Uras'ın yurt dışında tedavi görmesi gerektiği belirtilmiş ve bu sebeple başlatılan yardım kampanyasının kısa sürede Yalova il sınırlarını aşarak ülke geneline yayılması beklenmektedir.

Bu tür dayanışma ve destek kampanyaları, toplumda birlik ve beraberlik duygusunu güçlendirmekte ve ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzatılmasını sağlamaktadır. Umuyoruz ki Uras'ın tedavisi için gereken miktarın toplanması ve tedavisinin başarıyla sonuçlanması sağlanabilir. Yalçın Doğan ailesi ve kampanyaya destek veren herkesin bu zorlu süreçte güçlü ve birlikte olmasını diliyoruz. Allah şifa versin.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri