Editör
Administrator
4 tip KYK yurdu Kaç kişi?
Örneğin 4 kişilik yurt odasında en fazla 3 kişi barınabilecek.Özel Öğrenci Yurtları ne kadar?
Özel Öğrenci Yurtları ne kadar?Özel kız öğrenci yurtları 900 TL ile 2500 TL arasında olacaktır. Öğrenci yurdu vakıf özellikli yurtların 800 TL ile 1500 TL arasında, Rezidans kız öğrenci yurtları için 1400 TL ile 3000 TL arasında, Apartlar için hizmet özelliklerine göre 900 TL ile 1800 TL arasında olacak.
KYK yurt tipleri kaç kişilik?
Şu an KYK yurt odaları 2, 3, 4, 5, 6, 8, 12 kişilik olarak hizmet veriyor. Öğrenciler, KYK yurt başvurusu yaparken kaç kişilik odalarda kalacağını seçemiyor. Örgün ve ikinci öğretim öğrencileri ile birlikte yabancı öğrencilerle aynı odalarda kalınıyor.Tek kişilik yurt fiyatları ne kadar?
Tek kişilik yurt fiyatları ne kadar?Tek kişilik odalar yurdun bulunduğu ilçeye göre aylık ortalama 2.400 TL ile 6.800 TL arasında değişiklik göstermektedir. Öğrenci yurdu olarak hizmet veren kurumlarda fiyatlar genellikle daha uygun bir çizgideyken rezidans, yaşam merkezi, apart gibi yerlerde fiyatlar adeta ev kiralarıyla yarışıyor.
Yurdun büyüklüğüne bağlı olmakla birlikte, KYK yurt odaları 2, 3, 4, 5, 6, 8, 12 kişiliktir. Yurt başvurusu yapılırken kaç kişilik odalarda kalacağınızla ilgili bir tercih yapılamıyor.
5 tip KYK yurdu ne demek?
5 tip KYK yurdu ne demek?KYK 1, 2, 3, 4, 5, 6. TİP YURT NEDİR, NE DEMEK? KYK yurt tipleri; 1.tip, 2. tip, 3.tip, 4.tip, 5.tip, 6.tip olarak sıralanmaktadır. Bu tipler, odanın büyüklüğü, kalan kişi sayısı, içerisinde tuvalet banyo barındırması gibi hususları içermektedir.
Devlet yurtlarında odalar kaç kişilik?
6 tip kyk yurdu ne demek?
6 tip kyk yurdu ne demek?KYK 1.tip yurt Ücreti ve Depozito açısından en uygun olan yurt tipidir. KYK 6.tip yurt ise ücret ve depozito açısından diğerlerine göre daha pahalı olan yurt tipidir. Kredi ve Yurtlar Kurumunun 2021-2022 Eğitim ve Öğretim yılı için belirlediği yurt ücretleri aşağıdaki gibidir.