Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

31 Agustos da okul acilacak mi?

Sirayet eden ne demek?

Cocuklarin konusmasina nasil yardimci olabilirim?

Zeberus

Yönetici
Puan 38
Çözümler 6
Zeberus

31 Ağustos da okul açılacak mı?​

MEB’in yayımladığı genelgeye göre, okulların açılış tarihi 31 Ağustos 2020 tarihi olarak belirlendi. Okulların kapanış tarihi ise 18 Haziran 2021. Birinci dönem ara tatili 16-20 Kasım 2020’de, yarıyıl tatili 25 Ocak-5 Şubat 2021’de, ikinci dönem ara tatili 12-16 Nisan 2021’de yapılacak.

31 Ağustos da hangi okullar açılıyor?​

Buna göre, eğitim ve öğretim yılının birinci dönemi 31 Ağustos 2020 Pazartesi günü başlayacak. Okul öncesi eğitim ile ilkokul 1’inci sınıfa başlayacak öğrenciler için 31 Ağustos-4 Eylül 2020 arasında uyum eğitimleri gerçekleştirilecek.

17 Ağustos Özel okullar açılacak mı?​

17 Ağustos Özel okullar açılacak mı?
Okullar ne zaman açılacak? sorusu yanıt buldu – MEB 2020 2021 eğitim öğretim takvimini duyurdu: 17 Ağustos’ta özel okullar başlıyor.

Okullar ne zaman açılacak 30 Ağustos?​

Okullar ne zaman açılacak 30 Ağustos?
Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB), 2021-2022 eğitim öğretim yılına ait çalışma takvimi açıklandı. Takvime göre, 2021-2022 eğitim ve öğretim yılında, öğretmenlerin mesleki çalışmaları 31 Ağustos 2021 Salı başlayacak. Milli Eğitim Bakanı Selçuk geçtiğimiz günlerde okulların açılışıyla ilgili eylül ayını işaret etmişti.

Özel okullar Ağustos’ta açılacak mı?​

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, ’31 Ağustos 2020 tarihinde okulları uzaktan eğitimle açıyoruz. 21 Eylül’de Bilim Kurulu tarafından tavsiye edilen sınıflarda, aşamalı ve seyreltilmiş şekilde yüz yüze eğitime başlanacak. İsteyen özel okullar 17 Ağustos’tan itibaren uzaktan eğitime başlayabilecek.

Ağustos 2021 okullar açılacak mı?​

Birinci dönem, 6 Eylül 2021 Pazartesi günü başlayıp 21 Ocak 2022 Cuma günü sona erecek. 2021-2022 eğitim ve öğretim yılında okul öncesi eğitim ile ilkokul 1. sınıfa başlayacak öğrenciler için 31 Ağustos-3 Eylül 2021’de uyum eğitimleri gerçekleştirilecek.

2021-2022 eğitim öğretim yılı okullar ne zaman açılacak?​

2021-2022 eğitim öğretim yılı okullar ne zaman açılacak?
Kovid-19 salgını nedeniyle yaklaşık 1,5 yıllık aranın ardından 2021-2022 eğitim öğretim yılı, 6 Eylül 2021’de yüz yüze ve tam zamanlı olarak başlatıldı. Birinci dönem ara tatili 15 Kasım 2021 Pazartesi başladı, 19 Kasım Cuma günü sona erecek. Hafta sonunun ardından 22 Kasım Pazartesi günü okullar açılacak.

Ortaokullar için yüz yüze eğitim ne zaman başlayacak?​

Ortaokullar için yüz yüze eğitim ne zaman başlayacak?
Takvime göre, 2021-2022 eğitim ve öğretim yılında, öğretmenlerin mesleki çalışmaları 31 Ağustos 2021 Salı başlayacak. Birinci dönem, 6 Eylül 2021 Pazartesi günü başlayıp 21 Ocak 2022 Cuma günü sona erecek. Bakan Mahmut Özer, “Okullarımızı 6 Eylül’de tüm kademelerde yüz yüze ve tam zamanlı olarak açacağız” dedi.
2021 Özel Okullar ne zaman açılacak?​
Bakan Selçuk, yaptığı açıklamada, özel okulların uzaktan eğitim araçlarıyla eğitim faaliyetlerine başlayabileceğini 21 Eylül tarihinde okullarda aşamalı ve seyreltilmiş şekilde yüz yüze eğitimin alınacağını ifade etti.

31 Ağustos'ta okulun açılmasıyla ilgili detaylı bilgi vermek isterim. Milli Eğitim Bakanlığı'nın yayınladığı genelgeye göre, 31 Ağustos 2020 tarihinde eğitim ve öğretim yılının başlayacağı belirtiliyor. Ancak, okul öncesi eğitim ile ilkokul 1. sınıfa başlayacak öğrenciler için 31 Ağustos-4 Eylül 2020 arasında uyum eğitimleri gerçekleştirileceği ifade ediliyor.

Ayrıca, özel okulların durumuyla ilgili olarak da bilgi vermek isterim. Özel okulların 17 Ağustos 2020 tarihinde başlayabileceği belirtiliyor. Bu tarih, özel okulların açılma tarihini kapsamaktadır.

Öte yandan, 2021-2022 eğitim ve öğretim yılı ile ilgili bilgiler de mevcut. Bu dönemde, öğretmenlerin mesleki çalışmalarının 31 Ağustos 2021 tarihinde başlayacağı ve 6 Eylül 2021 tarihinde okulların yüz yüze ve tam zamanlı olarak açılacağı ifade ediliyor. Ayrıca, belirli ara tatil ve uyum eğitimleri tarihleri de veriliyor.

Ortaokullar için yüz yüze eğitimin başlama tarihi ve özel okulların uzaktan eğitim faaliyetlerine başlayabileceği tarihlerle ilgili bilgilendirme yapılıyor.

Bu bilgiler ışığında, Milli Eğitim Bakanlığı'nın belirlediği takvime uygun olarak eğitim ve öğretim sürecinin ilerleyeceği, belirli tarih aralıklarında düzenlemelerin yapıldığı ve okulların açılma süreçleri hakkında detaylı bilgilerin paylaşıldığı görülmektedir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri