M
Modoratör
1 Kademe antrenörlük Kursu nedir?
Maddesine göre “Üniversitelerin beden eğitimi veya spor eğitimi veren yüksek öğrenim kurumlarından mezun olup herhangi bir spor dalında ihtisas eğitimi almayan ancak bir spor dalında seçmeli olarak eğitim alanlara, o dalda, I. Kademe (Yardımcı Antrenör) antrenörlük belgesi verilir.”Besyo antrenörlük Belgesi nasıl alınır?
1: İlgili spor dalında en az iki dönem eğitim aldığını belgeleyenler, temel eğitim ve sınavından muaf olup, tercih edeceği yalnızca bir spor dalında ilgili federasyon tarafından açılan uygulama eğitimi ve sınavına katılarak başarılı olmaları halinde temel antrenörlük belgesi almaya hak kazanır.Antrenörler ne kadar maaş alıyor?
Antrenörler ne kadar maaş alıyor?9/1 derecesinde mesleğe yeni başlayan antrenör maaşı 2020 4 bin TL civarındadır. 7/3 derecesinde 5 yıl deneyimli görevli 4 bin 100 TL civarında ücret alır. 5/2 derecesinde 10 yıl deneyimli personel 4 bin 200 TL civarında ücret alır. 3/1 derecesinde 15 yıl deneyimli personelin aylığı ise yaklaşık 4 bin 500 TL’dir.
1 kademe fitness antrenörlük kursu ne zaman?
1 kademe fitness antrenörlük kursu ne zaman?Federasyonumuzun,06- 14 EKİM 2021 tarihleri arasında İSTANBUL ve ANKARA illerinde düzenleyeceği, Vücut Geliştirme Fitness 1.Kademe yardımcı Antrenör yetiştirme kursu; Pandemi dolayisi ile teori: 06-10 EKİM 2021 tarihleri arası online . 12-14 EKİM 2021 tarihlerinde uygulama(yüzyüze) olarak yapılacaktır.
Antrenörlük belgesini kimler alabilir?
a) İlgili spor dalında en az iki dönem eğitim aldığını belgeleyenler, temel eğitim ve sınavından muaf olup, tercih edeceği yalnızca bir spor dalında ilgili federasyon tarafından açılan uygulama eğitimi ve sınavına katılarak başarılı olmaları halinde temel antrenörlük belgesi almaya hak kazanır.Antrenörlük belgesi nereden alınır?
Bu sebeple spor merkezi açmak ve personal trainer olarak fitness eğitimi vermek istiyorsanız belgenizi TVGFBF’den almalısınız. İhtiyaca ve talebin yoğunluğuna göre açılan kursları takip etmek ve fitness antrenörlük belgesi başvurusu için federasyonun sitesini takip edebilirsiniz.Futbol Antrenörlük başvurusu ne zaman 2021?
Futbol Antrenörlük başvurusu ne zaman 2021?Gençlik ve Spor Bakanlığı 1000 Sözleşmeli Antrenör alımı başvuruları 20 Eylül 2021 tarihi saat 10.00 itibari ile başlayacak.